Sinergi: Kumaha Pamasar Ngagaleuh Média Milik sareng Média Anu Dibayar sareng Bayaran sareng Milik

Ngubaran pamasaran mayar sareng pamasaran anu dipimilik sacara misah ngarobih pemasar, rengking sareng pendapatan. Kaseueuran pemasar ngevaluasi saluran nyalira, atanapi, ngabagi kaluar mayar, didamel, sareng pamasaran milik. Hasilna? Anjeun ngantep 50-100% tina hasil poténsial anjeun dina méja. Kuring nembe naroskeun ampir saratus CMO sareng eksekutif pamasaran: Kumaha pangaruh pamasaran organik sareng mayar sareng silih kuatkeun? Waleran aranjeunna endah pisan, sareng nyayogikeun buktos anu kuat yén para pemasar kedah milarian sareng ngamangpaatkeun sinergi