Plezi One: Alat Gratis Pikeun Ngahasilkeun Arah Sareng Wéb B2B Anjeun

Saatos sababaraha bulan dina pembuatan, Plezi, panyadia software automation pamasaran SaaS, ngaluncurkeun produk anyarna dina béta umum, Plezi One. Alat gratis sareng intuitif ieu ngabantosan perusahaan B2B ukuran leutik sareng sedeng ngarobih situs wéb perusahaan janten situs generasi kalungguhan. Panggihan kumaha gawéna di handap. Ayeuna, 69% perusahaan anu gaduh halaman wéb nyobian ngembangkeun visibilitasna ngaliwatan sababaraha saluran sapertos iklan atanapi jaringan sosial. Sanajan kitu, 60% di antarana

Outsourcing B2B Generation Diterangkeun 2021: Top 10 Alesan pikeun Cinta Outbound

Upami anjeun kalibet dina organisasi B2B mana waé, anjeun bakal gancang diajar yén generasi kalungguhan mangrupikeun bagian penting dina ngalakukeun bisnis. Nyatana: 62% profesional B2B nyarios yén ningkatkeun volume timbelna mangrupikeun prioritas utama. Laporan Paménta Gen Nanging, éta henteu gampang pikeun ngahasilkeun cukup kalungguhan pikeun ngajamin balik gancang dina inpormasi (ROI) —atapi kauntungan naon waé, pikeun masalah éta. 68% bisnis anu ageung dilaporkeun berjuang sareng generasi kalungguhan, sareng anu sanés

3 Cara pikeun Kumpulkeun Data Prospék Gampang nganggo LinkedIn Formulir Generasi Terpadu

LinkedIn tetep janten sumberdaya utami pikeun bisnis kuring nalika kuring milari prospek sareng mitra pikeun bisnis kuring. Kuring henteu yakin sapoé henteu jalan anu kuring henteu nganggo akun propésional kuring pikeun ngahubungi sareng pendak sareng anu sanés. LinkedIn terus mikawanoh posisi koncina dina rohangan média sosial, mastikeun kamampuan usaha pikeun nyambungkeun pikeun rekrutmen atanapi akuisisi. Pemasar sadar yén hasil ngumpulkeun timbel parah dikirangan sakumaha prospekna