Kebangkitan Marketer Multidiménsi

Soré ieu, kuring nganjang pisan sareng New Media Club di IU Kokomo. Klub diwangun ku murid, boh anu anyar boh anu wisuda, ogé para profésor anu mingpin tanggung jawab éta. Sawala éta mangrupikeun bisnis média anyar. Abdi émut nalika kuring mimiti ngamimitian DK New Media, batur sapagawean anu kawéntar nitah kuring pikeun tong hilap kana sagala aspek usaha pamasaran perusahaan sareng fokus kana hiji daérah.