Lesson.ly: Aplikasi Ngajar sareng Diajar

Aya waktos, khususna dina téknologi, anu anjeun badé nyayogikeun pelajaran anu gancang sareng gampang pikeun platform anjeun. Salaku conto, urang ngembangkeun CircuPress salaku aplikasi email swalayan pikeun WordPress… tapi meryogikeun sababaraha léngkah pikeun nyetél. Urang tiasa ngalakukeun pidéo anu nunjukkeun setelanna, tapi pangguna teras kedah ngareureuhkeun / teraskeun nalika aranjeunna nonton sareng ngonpigurasikeun akunna. Sabalikna, urang ngan ukur nyetél palajaran Dasar CircuPress sareng Pangajaran

Agénsi Anjeun Nguseup

Kamari, kuring nyarios di Detroit di markas perusahaan internasional anu ngagaduhan puluhan anak perusahaan. Presentasi kuring sajam sareng fokus kana cara ningali analytics anu béda… milari inpormasi anu aranjeunna bahkan henteu sadar aya atanapi kumaha éta mangaruhan bisnis online. Presentasi ngagaduhan sababaraha ulasan anu hadé sareng dua jam saatosna, kuring masih henteu angkat ti Detroit. Kuring linggih sareng ngobrol sareng pamimpin Pemasaran ti sababaraha