Mediafly: End-To-End Sales Enablement sareng Manajemén Eusi

Carson Conent, CEO Mediafly, ngabagi tulisan anu saé anu ngajawab patarosan, Naon Éta Penjualan Dursasana? lamun datang pikeun ngaidentipikasi sareng mendakan platform Dursasana penjualan. Definisi Penjualan Dursasana nyaéta: prosés anu strategis, anu lumangsung anu ngalengkepan sadaya pagawé anu nyanghareupan klien kalayan kamampuan pikeun konsistén sareng sistematis gaduh paguneman anu berharga sareng sakumpulan pamangku kapentingan pelanggan dina unggal tahapan siklus hirup-ngarengsekeun masalah konsumén pikeun ngaoptimalkeun balikna tina

Lesson.ly: Aplikasi Ngajar sareng Diajar

Aya waktos, khususna dina téknologi, anu anjeun badé nyayogikeun pelajaran anu gancang sareng gampang pikeun platform anjeun. Salaku conto, urang ngembangkeun CircuPress salaku aplikasi email swalayan pikeun WordPress… tapi meryogikeun sababaraha léngkah pikeun nyetél. Urang tiasa ngalakukeun pidéo anu nunjukkeun setelanna, tapi pangguna teras kedah ngareureuhkeun / teraskeun nalika aranjeunna nonton sareng ngonpigurasikeun akunna. Sabalikna, urang ngan ukur nyetél palajaran Dasar CircuPress sareng Pangajaran

Aplikasi Webtrends Maju kana Webtrends Sosial

Klién kami, Webtrends, teraskeun mayunan tawaranna sareng teuleum langkung jero kana média sosial, aplikasi sareng analytics. Dinten ayeuna aranjeunna ngaleupaskeun Webtrends Sosial. Ngadaptarkeun démo upami anjeun hoyong ningali ulasan anu komprehensif sareng demonstrasi Webtrends Sosial. Webtrends Sosial parantos asak kana suite suite sosial anu lengkep. Webtrends parantos nambihan kamampuan manajemén témbok énggal, nutup celah kritis sareng platform aplikasi sanés dina pasaran. Pasang pembaruan kana témbok anjeun dina