Kumaha Pamaké Berinteraksi sareng Pinterest

Minggu ayeuna kuring diondang pikeun aya dina panel anu nyarios ka kréatip daérah (audio aya di dieu) dina pendak sareng Majalah Pola. Sugan langkung seueur tibatan kelompok anu sanés, kréatip gaduh kasempetan anu luar biasa pikeun ngamangpaatkeun média sosial visual sapertos Vine, Instagram atanapi Pinterest. Pitunjuk visual ieu ngajelaskeun kumaha pangguna berinteraksi sareng pin, papan, pangguna sanés sareng mérek dina Pinterest. Tina Wishpond statistik Awal dina Pinterest nyarioskeun ngeunaan panerapan gancang ku

Pangropéa Daptar Marketing Email

Iraha terakhir waktos anjeun nga-program ulang email anjeun pikeun mastikeun daptar email anjeun leres-leres dibagi sareng palanggan kéngingkeun inpormasi anu aranjeunna pikahoyong? Sakitu seueur pemasar anu ngan ukur perhatosan kana itungan palanggan anu ageung… daptar email anu langkung alit sareng eusi anu ditargét sok ngungkulan média massa. Ieu email pangropéa anu sampurna, ditampi ti WebTrends: Topik anu saé-saé dibagi sareng ngamutahirkeun karesep kuring ngan ukur hiji klik. Upami anjeun tiasa néwak preferensi palanggan

Kumaha carana Analytics ngagaduhan sadayana inpormasi éta?

Akhir minggu ieu kuring nuju tinkering (sapertos biasana). Moal saé upami anjeun tiasa muka Google Analytics sareng ningali sabaraha jalma anu maca feed RSS anjeun? Barina ogé, ieu masih kunjungan ka situs anjeun sareng kontén anjeun, sanés? Masalahna, tangtosna, nyaéta RSS feeds henteu ngijinkeun kode pikeun dieksekusi nalika eusi anjeun kabuka (semacam). Halaman wéb anjeun henteu kitu. Upami anjeun hoyong langkung terang