Kumaha Pangemasan Produk Pangaruh kana Pangalaman Palanggan

Dinten kuring ngagaleuh MacBook Pro anu munggaran mangrupikeun dinten anu khusus. Abdi émut ngaraos leres kumaha kotakna dibangun, kumaha laptopna ditampilkeun kalayan saé, lokasi asesorisna ... éta sadayana dilakukeun pikeun pangalaman anu khusus. Kuring terus mikir yén Apple ngagaduhan sababaraha désainer bungkusan produk anu pangsaéna di pasar. Unggal-unggal kuring unboxkeun salah sahiji alatna, éta mangrupikeun pangalaman. Nyatana, kitu pisan