Manajer Kampanye LinkedIn Ngaleupaskeun Pangalaman Ngalaporkeun Kampanye Anu Anyar

LinkedIn ngumumkeun pangalaman ngalaporkeun anu didesain ulang pikeun Kampanye Manajer LinkedIn, janten langkung gampang ngartos kumaha kinerja kampanye anjeun. Antarbeungeut anyar nganteurkeun pangalaman anu bersih sareng intuitif anu ngamungkinkeun anjeun langkung gampang ngatur sareng ngaoptimalkeun kampanye anjeun. Paningkatan Kampanye Manajer Kampus LinkedIn Kalebet: Ngahémat waktos dina ngalaporkeun kampanye - Kalayan pangalaman ngalaporkeun énggal ieu, anjeun tiasa gancang ningali kumaha kinerja kampanye anjeun sareng ngalakukeun pangaluyuan langsung pikeun ningkatkeun hasil. Data dina Kampanye

3 Cara pikeun Kumpulkeun Data Prospék Gampang nganggo LinkedIn Formulir Generasi Terpadu

LinkedIn tetep janten sumberdaya utami pikeun bisnis kuring nalika kuring milari prospek sareng mitra pikeun bisnis kuring. Kuring henteu yakin sapoé henteu jalan anu kuring henteu nganggo akun propésional kuring pikeun ngahubungi sareng pendak sareng anu sanés. LinkedIn terus mikawanoh posisi koncina dina rohangan média sosial, mastikeun kamampuan usaha pikeun nyambungkeun pikeun rekrutmen atanapi akuisisi. Pemasar sadar yén hasil ngumpulkeun timbel parah dikirangan sakumaha prospekna