Kieu Kunaon Anjeun Kedah Ngadaptarkeun Stratégi Email sareng Média Sosial

Kami ngagaduhan sakedik feisty nalika aya anu ngabagi email ngalawan infographic média sosial. Alesan utami kami henteu satuju sareng diskusi tibatan éta henteu kedah janten patarosan milih hiji atanapi anu sanés, éta kedah janten masalah kumaha pinuh ngungkit unggal média. Pemasar kedah heran kumaha panginten pamasaran email sareng média sosial dianggo média upami usaha dikoordinir. Masalahna nyaéta ngan 56% pemasar ngahijikeun sosial