Média Sosial Aturan Pulisi mogok Deui!

Salami jalma-jalma kenal ka kuring, kuring kantos ngalawan aturan pulisi dina média sosial. Aranjeunna leres-leres ngusir kuring pisan. Sapuluh taun, salah sahiji argumen anu terus muncul nyaéta naha anjeun henteu kedah nyambung sareng jalma anu anjeun henteu kenal online. Éta muncul deui kamari nalika kuring ngabagi tulisan Dan Schawbel, Naha Kuring Nampi Sadaya Permintaan Kontak LinkedIn. Dan daptar 5 alesan naha anjeunna nyambung sareng jalma asing, kaasup