10 Tip Profil LinkedIn Pikeun Kasuksesan Jaringan Anjeun

Infographic ieu ti SalesforLife difokuskeun kumaha propil LinkedIn tiasa dioptimalkeun pikeun dijual. Nya, numutkeun kuring, unggal profil LinkedIn kedah dioptimalkeun pikeun dijual ... upami kitu naha anjeun dina LinkedIn? Nilai anjeun dina profési anjeun ngan ukur berharga sapertos jaringan propésional anjeun. Kitu cenah, kuring yakin seueur jalma ngalakukeun karusakan ku cara nyalahgunakeun platform atanapi ku henteu ngaoptimalkeun profil LinkedIn na. Hiji prakték anu kuring hoyong pisan lirénkeun