Kumaha Pentingna Poto Profil LinkedIn anjeun?

Sababaraha taun ka pengker, kuring ngahadiran konperénsi internasional sareng aranjeunna ngagaduhan stasiun otomatis dimana anjeun tiasa pasang aksi sareng nyandak sababaraha gambar. Hasilna luar biasa… intelijen tukangeun kaméra anjeun nempatkeun sirah anjeun ka udagan, teras cahayana otomatis disaluyukeun, sareng booming… poto dicandak. Kuring ngarasa kawas supermodel dang aranjeunna kaluar jadi alus ... sarta kuring langsung unggah aranjeunna ka unggal profil. Tapi éta sanés kuring.

Pitunjuk Pamungkas pikeun Ngawangun Propil LinkedIn Sampurna

Aya seueur kaributan ayeuna di sektor bisnis. Kuring sacara pribadi ningali seueur usaha alit ngaluarkeun sumberdaya pamasaran sapanjang pandemi sareng konci anu aya hubunganana. Sacara sakaligus, sanaos, kuring kantos niténan korporasi perusahaan berjuang pikeun mendakan bakat sareng kaahlian anu kaalaman. Kuring parantos sacara pribadi mamatahan seueur jalma di industri kuring pikeun mindahkeun fokus profil LinkedIn sareng pangalaman ka perusahaan ageung. Dina gejolak ékonomi naon waé, perusahaan anu ngagaduhan saku anu jero

10 Tip Profil LinkedIn Pikeun Kasuksesan Jaringan Anjeun

Infographic ieu ti SalesforLife difokuskeun kumaha propil LinkedIn tiasa dioptimalkeun pikeun dijual. Nya, numutkeun kuring, unggal profil LinkedIn kedah dioptimalkeun pikeun dijual ... upami kitu naha anjeun dina LinkedIn? Nilai anjeun dina profési anjeun ngan ukur berharga sapertos jaringan propésional anjeun. Kitu cenah, kuring yakin seueur jalma ngalakukeun karusakan ku cara nyalahgunakeun platform atanapi ku henteu ngaoptimalkeun profil LinkedIn na. Hiji prakték anu kuring hoyong pisan lirénkeun

Ieu mangrupikeun 33 Tip LinkedIn pikeun anjeun Tweet!

Teu seueur teuing dinten anu kuring henteu maca pembaruan ti LinkedIn, ngahubungkeun sareng batur di LinkedIn, ilubiung dina grup di LinkedIn, atanapi ngamajukeun eusi sareng bisnis kami di LinkedIn. LinkedIn mangrupikeun garis kahirupan pikeun bisnis kuring - sareng kuring resep sareng pamutahiran anu kuring lakukeun kana akun premium awal taun ieu. Ieu sababaraha tips anu saé tina média sosial ngarah sareng pangguna LinkedIn ti wéb. Pastikeun bagikeun