Kumaha Pentingna Poto Profil LinkedIn anjeun?

Sababaraha taun ka pengker, kuring ngahadiran konperénsi internasional sareng aranjeunna ngagaduhan stasiun otomatis dimana anjeun tiasa pasang aksi sareng nyandak sababaraha gambar. Hasilna luar biasa… intelijen tukangeun kaméra anjeun nempatkeun sirah anjeun ka udagan, teras cahayana otomatis disaluyukeun, sareng booming… poto dicandak. Kuring ngarasa kawas supermodel dang aranjeunna kaluar jadi alus ... sarta kuring langsung unggah aranjeunna ka unggal profil. Tapi éta sanés kuring.

Salesflare: CRM pikeun Usaha Leutik Sareng Tim Penjualan Ngajual B2B

Upami anjeun parantos nyarios ka pamimpin penjualan mana waé, palaksanaan platform manajemén hubungan pelanggan (CRM) kedah… sareng biasana ogé nyeri sirah. Mangpaat CRM jauh ngaleuwihan investasi sareng tantangan, sanaos, nalika produkna gampang dianggo (atanapi disaluyukeun kana prosés anjeun) sareng tim penjualan anjeun ningali nilai sareng ngadopsi sareng ngamangpaatkeun téknologi. Sapertos seueur alat penjualan, aya bédana ageung dina fitur anu dipikabutuh pikeun a

Circleboom Publish: Rarancang, Rencana, Jadwal, sareng Otomatiskeun Pamasaran Media Sosial anjeun

Upami anjeun merek, kamampuan pikeun ngapusat pamasaran média sosial anjeun dina hiji platform manajemén média sosial anu intuitif penting pisan pikeun ngahémat waktos sareng nyebarkeun strategi anjeun. Fitur sareng kauntungan kalebet: Manajemén multi-akun - Manajer multi-akun Circleboom ngagampangkeun pikeun ngatur akun Twitter, Facebook, LinkedIn, Google My Business, Instagram, sareng Pinterest tina hiji platform Optimalkeun tulisan anjeun - Keterlibatan pos média sosial langsung dihubungkeun kalawan desain eusi intuitif, jeung

Onollo: Manajemén Média Sosial pikeun Ecommerce

Perusahaan kuring parantos ngabantosan sababaraha klien kalayan ngalaksanakeun sareng ngalegaan usaha pamasaran Shopify salami sababaraha taun ka pengker. Kusabab Shopify gaduh pangsa pasar anu ageung dina industri e-commerce, anjeun bakal mendakan yén aya hiji ton integrasi anu dihasilkeun anu ngajantenkeun hirup langkung gampang pikeun para pemasar. Penjualan perdagangan sosial AS bakal tumuh langkung ti 35% pikeun ngaleuwihan $ 36 milyar dina 2021. Insider Intelligence Tumuwuhna commerce sosial mangrupikeun gabungan tina integrasi

Restream: Pidéo Live-Stream Pikeun Langkung 30+ Platform Media Sosial Sakaligus

Restream nyaéta layanan multistreaming anu ngamungkinkeun anjeun nyiarkeun eusi langsung anjeun ka langkung ti 30 platform streaming sakaligus. Restream ngamungkinkeun para pemasar ngalirkeun platform studio sorangan, ngalirkeun sareng OBS, vMix, e tc., Ngalirkeun file video, ngajadwalkeun hiji acara, atanapi bahkan ngan ukur ngarékam dina platformna. Langkung 4 juta streamer video sadunya nganggo Restream. Platform tujuan kaasup Facebook Live, Twitch, YouTube, Periscope ku Twitter, Linkedin, VK Live, DLive, Dailymotion, Trovo, Mixcloud, kakaoTV,