Vision6: Solusi Otomasi Pemasaran Perusahaan anu Mampu Diisi, Disaluyukeun

Perusahaan pamasaran email panggedéna Australia ayeuna ngembang ka Amérika Serikat, nawiskeun solusi pamasaran tingkat perusahaan anu tiasa disesuaikan pikeun perusahaan sareng agénsi pasar tengah kalayan harga anu terjangkau. Vision6 mangrupikeun solusi otomatisasi email pamasaran terpadu anu diwangun pikeun pamasar sareng agénsi. Vision6 ngahijikeun otomatis email, SMS, bentuk sareng média sosial dina antarbeungeut anu gampang dianggo. Rébuan agénsi digital kalebet Clemenger BBDO Australia, ogé tim pamasaran internal di perusahaan kalebet Audi Sydney, BMW

Kumaha Ngabenerkeun Desain Email Responsif sareng Dimana Kéngingkeun Pitulung!

Lumayan matak ngareuwaskeun tapi langkung seueur anu ngagunakeun smartphone pikeun maca email tibatan nyatana nelepon telepon (lebetkeun sindiran ngeunaan konéktipitas di dieu). Mésér modél telepon anu langkung lami parantos turun 17% taun langkung sataun sareng 180% langkung seueur pangusaha anu ngagunakeun smartphone pikeun nilik, nyaring, sareng maca email tibatan sababaraha taun ka pengker. Masalahna, sanaos, aplikasi email henteu maju sakumaha gancangna web browser. Kami masih nyangkut

Litmus: Naha Jalma Bener Maca Email Anjeun?

Kami parantos fokus… er… ngajerit ngeunaan ponsel telat sareng kuring ngarepkeun kami narik perhatian anjeun. Upami anjeun ngalakukeun hiji hal dinten ieu, éta kedahna pikeun nguji talatah surélék anjeun anu anjeun kirimkeun kaluar tina vendor email anjeun pikeun ningali naha jalma-jalma leres-leres tiasa maca. Nalika kami ngembangkeun témplat email inti pikeun email kami pikeun solusi WordPress, CircuPress, ngawangun témplat email responsif anu ukuranana, tiasa dibaca, sareng dianggo ngalangkungan seueur