Milarian Pangaruh sareng Manuk Leutik

Jay Baer ngawartoskeun kami dina podcast kami anu anyar yén anjeunna ngagaduhan sistem anu diluncurkeun pas pikeun ngaidentipikasi influencer online. Aya sababaraha sistem hubungan masarakat tradisional anu ngalakukeun ieu, tapi hanjakalna, éta ngan ukur henteu néwak pangaruh online ogé anu dilakukeun ku wartawan tradisional sareng panulis. Saeutik Manuk mangrupikeun cara pikeun bisnis sadaya ukuran pikeun manggihan pangaruh topical leres online. Little Bird aya dina béta swasta sareng parantos dianggo ku Fortune 500

Naon LinkedIn?

Naon LinkedIn? Naha anjeun kedah gabung sareng LinkedIn? Ieu pidéo hébat anu sanés ti anu di CommonCraft ngeunaan topik éta! Sambungkeun sareng kuring di LinkedIn.