Kantor Bumi Kuring anu Diénggalan pikeun Ngarekam Pidéo sareng Podcasting

Nalika kuring ngalih ka kantor bumi kuring sababaraha taun ka pengker, kuring ngagaduhan seueur padamelan anu kedah dilakukeun pikeun ngajantenkeun rohangan anu raoseun. Abdi hoyong nyetélna pikeun rékaman pidéo sareng podcasting tapi ogé ngajantenkeun rohangan anu raoseun dimana kuring resep nyéépkeun jam-jaman. Ampir aya, janten kuring hoyong ngabagi sababaraha Investasi anu kuring damel ogé kunaon. Ieu ngarecahna