Kumaha Ningkatkeun Dursasana Média Sosial

Urang nembé ngabagi infographic sareng tulisan anu wincikan dalapan léngkah pikeun ngaluncurkeun strategi média sosial anjeun. Seueur anjeun parantos ngaluncurkeun strategi média sosial anjeun tapi panginten henteu ningali seueur papacangan sapertos anu diarepkeun. Sababaraha éta panginten tiasa nyaring algoritma dina platform. Facebook, salaku conto, langkung milih anjeun mayar pikeun ngamajukeun eusi anjeun tibatan nunjukkeun langsung ka saha waé anu nuturkeun mérek anjeun. Éta sadayana dimimitian, tangtosna,

Milarian Kasempetan Otomatisasi Pamasaran

Kami kerja keras pikeun ngajadikeun otomatis prosés klien kami. Nalika anjeun mimiti mikirkeun usaha pemasar anjeun, dimana anjeun leres-leres nyéépkeun waktos? Perusahaan sering ngirangan atanapi nganggap enteng waktos anu leres-leres diperyogikeun pikeun mindahkeun antara prosés. Kami nembé ngintunkeun waktos anu dibutuhkeun pikeun ngarékam lead sareng titik touch dina CRM - sareng produk anu nyederhanakeun tugas. Kamungkinan anjeun ngalakukeun ieu sadidinten

Video> = Gambar + Carita

Jalma teu maca. Éta henteu hal anu pikareueuseun kanggo disebatkeun? Salaku blogger, éta matak pikakeuheuleun tapi kuring kedah ngaku yén jalma ngan saukur teu maca. Email, halaman wéb, blog, whitepaper, siaran pers, syarat fungsional, perjanjian ditampa, istilah jasa, barang kreatif…. teu aya anu maca aranjeunna. Kami sibuk - kami ngan ukur hoyong nampi jawaban sareng henteu hoyong miceunan waktos. Kami jujur ​​henteu gaduh waktos. Minggu ieu mangrupikeun minggu maraton pikeun kuring