Blitz: Performance sareng Beban Pangujian ti Awan

Éta sesah pikeun ngahasilkeun analogi pikeun muatan anu disayogikeun dina sérver wéb janten ieu jalan. Bayangkeun anjeun sérver wéb sareng anu datang anjeun kaléng tomat. Upami anjeun ngagaduhan hiji atanapi dua kaléng tuangeun, anjeun tiasa nyandak éta gampang pisan. Tumpukkeun sababaraha ratus dina panangan anjeun sareng teu aya tuangeun anu tiasa kéngingkeun dimana-mana. Ayeuna, upami anjeun tiasa ngirangan ukuran unggal kaléng,

Blaze Meter: Platform Pangujian Beban pikeun Pamekar

BlazeMeter nyayogikeun pamekar sareng platform uji coba beban pikeun nyonto kana skénario pangguna naon waé pikeun aplikasi wéb, halaman wéb, aplikasi mobile atanapi jasa wéb, tiasa diukur tina 1,000 dugi ka 300,000+ pangguna sasarengan. Pangujian beban penting pisan pikeun situs sareng aplikasi kusabab seueur ngalakukeun saé dina pamekaran, tapi putus dina kaayaan pangguna anu sami. BlazeMeter ngamungkinkeun pamekaran sareng desainer métrik kinerja pikeun gancang ngaidentipikasi naon jinis beban wéb sareng situs mobile anjeun atanapi aplikasi anu leres-leres tiasa ngatasi.