Hukuman Kandungan Duplikat: Mitos, Kanyataan, sareng Naséhat Kuring

Salami langkung ti dasawarsa, Google merjuangkeun mitos tina pinalti eusi duplikat. Kusabab kuring masih neraskeun patarosan ngeunaan hal éta, panginten éta pantes dibahas di dieu. Kahiji, hayu urang bahas verbiage: Naon Kandungan Duplikat? Eusi duplikat umumna nuduhkeun blok eusi anu penting dina atanapi di saluareun domain anu leres-leres cocog sareng kontén anu sanés atanapi anu saé pisan. Kaseueuran, ieu sanés tipu daya. Google, Nyingkahan Duplikat

SEO Buddy: Daptar pariksa SEO Anjeun sareng Pitunjuk Kanggo Ningkatkeun pisibilitas Paringkat Organik Anjeun

Daptar pariksa SEO ku SEO Buddy mangrupikeun peta jalan anjeun pikeun unggal tindakan SEO penting anu anjeun kedah lakukeun pikeun ngaoptimalkeun halaman wéb anjeun sareng kéngingkeun patalimarga langkung organik. Ieu mangrupikeun paket anu lengkep, henteu sapertos naon waé anu kuring pernah ningali online, ngabantosan pisan pikeun bisnis rata-rata pikeun ngabantosan aranjeunna sacara teras-terasan ngaoptimalkeun situs na sareng ningkatkeun pisibilitas dina pamilarian. Daptar pariksa SEO Kalebet Daptar Parios SEO 102-Titik Google Lambaran Aplikasi Wéb Daptar pariksa SEO 102-Poé 62 Halaman

Strategi Pemasaran Lokal pikeun Usaha Multi-Lokasi

Ngoperasikeun bisnis multi-lokasi suksés gampang ... tapi ngan ukur nalika anjeun gaduh strategi pemasaran lokal anu pas! Kiwari, bisnis sareng mérek gaduh kasempetan pikeun ngagedekeun jangkauanana saluareun konsumén lokal berkat digitalisasi. Upami anjeun gaduh mérek atanapi boga bisnis di Amérika Serikat (atanapi nagara sanés) kalayan strategi anu pas anjeun tiasa pasang produk sareng jasa anjeun ka konsumén poténsial di panjuru dunya. Bayangkeun bisnis multi-lokasi salaku

Kumaha Pariksa Daptar Diréktori Lokal Anjeun

Diréktori lokal tiasa janten berkah sareng kutukan pikeun usaha. Aya tilu alesan konci pikeun merhatoskeun diréktori lokal: Témbong Peta SERP - perusahaan henteu sering sadar yén gaduh bisnis sareng halaman wéb henteu kedah ngajantenkeun anjeun katingali dina halaman hasil search engine. Usaha anjeun kedah didaptarkeun dina Google Business pikeun kéngingkeun pisibilitas dina bagian peta halaman hasil search engine (SERP). Paringkat Organik - seueur diréktori

Desain UX sareng SEO: Kumaha Dua Unsur Wéb ieu tiasa Gawé babarengan pikeun Kauntungan anjeun

Kana waktosna, ekspektasi pikeun halaman wéb parantos mekar. Harepan ieu netepkeun standar pikeun kumaha karajinan pangalaman pangguna anu ditawarkeun ku situs. Kalayan kahoyong mesin pencari pikeun nyayogikeun hasil anu paling relevan sareng paling nyugemakeun pikeun pamilarian, sababaraha faktor peringkat diperhatoskeun. Salah sahiji anu paling penting ayeuna nyaéta pangalaman pangguna (sareng sababaraha elemen situs anu nyumbang kana éta.). Maka, tiasa disimpulkeun yén UX penting pisan