Software Automation Marketing: Pamaén konci sareng akuisisi

Langkung ti 142,000 usaha nganggo perangkat lunak automation marketing. 3 alesan anu luhur nyaéta pikeun ningkatkeun kalungguhan anu mumpuni, ningkatkeun produktivitas penjualan, sareng pangirangan overhead pamasaran. Industri automasi pamasaran parantos dipelak tina $ 225 juta janten langkung $ 1.65 milyar dina 5 taun ka pengker. Infographic ieu di handap ti Marketing Automation Insider wincikan épolusi parangkat lunak otomasi pamasaran ti Unica langkung dasawarsa ka tukang ngalangkungan akuisisi $ 5.5 milyar anu nyababkeun urang

Loopfuse: B2B Automation Marketing pikeun SMB

LoopFuse nawiskeun bisnis kana bisnis (B2B) platform otomatisasi pamasaran anu nyarios ka anjeun saha anu nganjang halaman wéb anjeun, ngabantosan anjeun nyandak inpormasi na, ngirim email asuh piara, skor kasempetan anu pangsaéna, sareng ngahijikeun sadayana kana sistem Manajemen Hubungan Palanggan (CRM) kalayan ngalaporkeun canggih. Sakali dina tempatna, anjeun bakal ningali langkung seueur mumpuni, siklus penjualan disingkat, ningkatna efisiensi pamasaran sareng penjualan, sareng otomatisasi sakali tugas manual sareng repetitive. Pondokna, kami ngabantosan anjeun