Drip Marketing Part 2: Entong Nguseup.

Sababaraha minggu deui, kuring masang bagian 1 tina séri pamasaran netes: Saha anu Ngarawat? Anu, dina kanyataanna, tétéla janten tulisan ngeunaan kumaha cara ngahasilkeun lead. Gagasan Novel, leres? Sateuacan anjeun tiasa ngeclak, anjeun kedah gaduh pemirsa pikeun ngeclak. Nya, upami konsép éta sigana henteu cocog pikeun anjeun, maka lirén maca ayeuna. Naséhat abdi minggu ieu: tong nguseup.