Agorapulse: Sederhana, Koropak Unified Pikeun Manajemén Média Sosial

Langkung dasawarsa ka pengker, di Média Pamasaran Sosial Dunya, kuring pendak sareng Emeric Ernoult anu alus pisan sareng cemerlang - pangadeg sareng CEO Agorapulse. Pasar alat manajemén Média Sosial ramé. Dipasihkeun. Tapi Agorapulse ngubaran média sosial salaku perusahaan peryogi janten ... prosés. Éta janten beuki hésé milih alat anu pas (atanapi alat) pikeun kabutuhan urang. Pikeun saha waé (sapertos kuring) nyobian ngatur sababaraha akun anu rusak sareng

Kuring Nyandak sataun Henteu Ti Konperénsi, Kieu Anu Kajantenan

Dua belas bulan terakhir parantos paling sibuk dina sejarah bisnis urang. Kami ngarékrut deui publikasi Martech kami, mindahkeun kantor kami saatos 7 taun, sareng paruk ngawangun jasa kami ti payun. Kuring mutuskeun pikeun ngaleungitkeun konperénsi salami sataun pikeun fokus dina bisnis. Nyatana, kuring bahkan henteu ngalakukeun perjalanan ka Florida salami waktos, dimana kuring resep istirahat sareng ngadatangan Ibu kuring. (Ibu henteu resep pisan ngeunaan ieu!) Sateuacanna

Tilu Ember Panyatur Pamasaran Media Sosial

Naon minggu anu saé ieu di Média Pamasaran Dunya Dunya! Kuring moderator sési dina blogging perusahaan sareng Justin Levy sareng Waynette Tubbs. Justin mingpin muatan di Citrix pikeun stratégi sosial sareng konténna, sareng Waynette mingpin bantuan usaha strategi kontén SAS. Dua jalma anu endah anu ngajalankeun strategi anu épisién sareng sacara praktis. Kusabab kuring moderator, kuring kedah cicingeun sareng tetep kana patarosan anu ngajajah stratégi éta

Wawancara Diners Club: Ngawangun Merk Sosial

Diners Club mangrupikeun sponsor ti Média Pamasaran Sosial Dunya sareng ngawawancara sababaraha panyatur kamari (sareng badé ngalakukeun langkung seueur dinten ayeuna). Kuring resep nyarios sareng Eduardo Tobon sareng ngabahas kamajuan anu kuring tingali dina rohangan pamasaran online. Patarosan anu munggaran nyaéta ngeunaan blogging perusahaan sareng 3 tips anu kuring sayogi. Upami kuring palinter, kuring bakal nyarios mésér buku Blogging Perusahaan kuring :). Abdi henteu