Fitur Platform Média Pamasaran Sosial Perusahaan

Upami anjeun organisasi ageung, biasana aya genep aspék kritis parangkat lunak perusahaan anu anjeun peryogikeun salawasna: Hierarchies Akun - panginten fitur anu paling dipénta pikeun platform perusahaan nyaéta kamampuan ngawangun hirarki akun dina solusina. Janten, perusahaan induk tiasa nyebarkeun atas nami mérek atanapi waralaba di handapeunana, ngaksés datana, ngabantosan dina ngatur sareng ngatur sababaraha akun, sareng ngendalikeun aksés. Prosés Persetujuan - organisasi perusahaan biasana gaduh

Skala: Panyimpenan Data dina Kotak!

Ieu panginten sakedik geeky, techy, post tapi kuring ngan ukur kedah ngabagikeunana sareng anjeun. Salah sahiji tujuan tina Martech Zone nyaéta nyayogikeun jalma-jalma inpormasi ngeunaan téknologi ogé pamasaran - janten anjeun bakal ningali sababaraha tulisan anu hadé dina téknologi dina campuran ti jaman ka jaman. Upami tulisan ieu mimiti dibaca sapertos Klingon, paskeun kana CIO anjeun. Kuring yakin anjeunna bakal kagum! Ieu