Sendoso: Ngagentoskeun Dursasana, Akuisisi, sareng ingetan ku Surat Langsung

Nalika kuring damel di platform SaaS utama, salah sahiji cara anu épéktip anu urang biasa mindahkeun perjalanan pelanggan ka payun nyaéta ku ngirim kado anu unik sareng berharga pikeun konsumén target kami. Sedengkeun biaya per urus mahal, inpéstasi ngagaduhan pangasilan anu luar biasa dina investasi. Kalayan perjalanan bisnis ka handap sareng acara dibolaykeun, para pamasar gaduh sababaraha pilihan terbatas pikeun ngahontal prospekna. Henteu kakantun kanyataan yén perusahaan nyetir langkung seueur noise

TaxJar Ngenalkeun Emmet: Penjualan Kecerdasan Jieunan Pajak

Salah sahiji tantangan anu langkung pikaseurieun dina e-commerce ayeuna nyaéta unggal pamaréntahan daérah hoyong luncat kana dewan sareng ngarahkeunnana pajak penjualanna sorangan pikeun ngahasilkeun langkung seueur pendapatan pikeun daérahna. Dinten ayeuna, aya langkung ti 14,000 yurisdiksi perpajakan di Amérika Serikat kalayan 3,000 kategori pajak produk. Rata-rata jalma anu ngajual mode online henteu sadar yén bulu anu aranjeunna tambahkeun kana produk ayeuna ngagolongkeun papakéanna sacara béda sareng ngajantenkeun anu mésér

Privy: Gampang Dipaké, Fitur Kuat pikeun akuisisi Pelanggan Di Situs

Salah sahiji konsumén urang aya dina Squarespace, sistem manajemen kontén anu nyayogikeun sadayana dasar - kalebet ecommerce. Pikeun palanggan mandiri, éta mangrupikeun platform anu saé sareng seueur pilihan. Kami sering nyarankeun WordPress anu di-host kusabab kamampuan sareng kalenturan anu teu terbatas ... tapi pikeun sababaraha Squarespace mangrupikeun pilihan anu padet. Sedengkeun Squarespace henteu ngagaduhan API sareng jutaan integrasi anu dihasilkeun anu parantos siap, anjeun masih tiasa mendakan sababaraha alat anu saé pikeun ningkatkeun situs anjeun. Kami

OneSignal: Tambahkeun Push Notification ku Desktop, App, atanapi Email

Unggal bulan, kuring bakal kéngingkeun sababaraha rébu pengunjung anu balik ngalangkungan béwara push browser anu kami terintegrasi. Hanjakalna, platform anu kami pilih ayeuna dipareuman janten kuring kedah mendakan anu énggal. Parahna, teu aya cara pikeun ngimpor palanggan lami éta deui kana situs kami janten kami bakal pencét. Kusabab kitu, kuring kedah milih platform anu terkenal sareng tiasa diukur. Sareng kuring mendakanana dina OneSignal. Henteu ngan ukur

Databox: Lacak Kinerja sareng Manggihan Wawasan sacara Real-Time

Databox mangrupikeun solusi dashboarding anu dimana anjeun tiasa milih tina puluhan integrasi anu tos diwangun atanapi nganggo API sareng SDKsna pikeun gampang ngumpulkeun data tina sadaya sumber data anjeun. Databox Designer maranéhna henteu meryogikeun coding naon waé, kalayan tarik sareng serelek, kustomisasi, sareng sambungan sumber data saderhana. Fitur Databox Kalebet: Tanda - Atur gera pikeun kamajuan dina métrik konci ngalangkungan push, email, atanapi Slack. Citakan - Databox parantos ngagaduhan ratusan template anu siap

Fomo: Ningkatkeun Konversi ngalangkungan Bukti Sosial

Saha waé anu damel di rohangan ecommerce bakal ngawartosan anjeun yén faktor panggedéna pikeun mésér beuli sanés harga, éta amanah. Mésér tina situs balanja anu anyar nyandak luncat iman ti konsumén anu henteu kantos ngagaleuh tina situs sateuacanna. Indikator kapercayaan sapertos SSL diperpanjang, monitoring kaamanan pihak katilu, sareng peringkat sareng ulasan sadayana kritis dina situs dagang sabab aranjeunna masihan pembeli anu raos yén aranjeunna damel sareng

Dicarioskeun: Ngawangun, Ngalacak, Nguji, sareng Nganalisis Program Rujukan pikeun E-niaga

Numutkeun ka Word of Mouth Marketing Association ngalaporkeun yén unggal dinten di Amérika Serikat, aya sakitar 2.4 milyar paguneman anu patali jeung merk. Numutkeun ka Nielsen, 90% jalma percanten kana saran bisnis ti batur anu aranjeunna terang Perilaku mésér parantos dipangaruhan sacara sosial ti mimiti jaman. Jauh sateuacan jaringan sosial sapertos Facebook sareng Twitter ngajantenkeun anjeun dina loop virtual, jaringan fisik anjeun ngagaduhan pangaruh kana naon anu anjeun mésér sareng dimana anjeun

Chartio: Éksplorasi Data Berbasis Awan, Bagan sareng Dashboard Interaktif

Sababaraha dasbor solutiosnhave kamampuan pikeun nyambungkeun kana sagala hal, tapi Chartio ngalakukeun pagawéan hébat sareng antarbeungeut pangguna anu gampang diluncurkeun. Usaha tiasa nyambung, ngajajah, ngarobih, sareng ngabayangkeun ti mana waé sumber data. Kalayan seueur sumber data anu teu sami sareng kampanye pamasaran, sesah pikeun para pemasar pikeun kéngingkeun pandangan pinuh kana siklus kahirupan hiji palanggan, atribusi sareng pangaruhna kana pendapatan. Chartio Ku nyambungkeun ka sadayana