Jahitan: Pesenan Terpadu sareng Manajemén Inventory

Waktu maca: <1 menit Stitch Labs nawiskeun susunan teratur sareng manajemén inventarisasi dina saluran e-commerce. Hindarkeun sacara manual ngetik jumlah inventaris kana spreadsheet, milarian faktur, atanapi milarian inpo kontak. Stitch ngamungkinkeun anjeun pikeun ngajual di sababaraha saluran penjualan sareng ngendalikeun inventaris ti hiji lokasi Stitch Fitur Saloba Penjualan - Kontrol sadayana ti urutan ka pembayaran dugi ka kintun dina hiji sistem. Manajemén Inventori - ngajaga nomer anu akurat sareng mastikeun yén pesenan diolah leres-leres. Nyukcruk Pesenan - ngajadikeun otomatis

Pangoptimal Situs Wéb Visual: Ningkatkeun Penjualan sareng Konversi

Waktu maca: <1 menit Visual Website Optimizer mangrupikeun alat uji coba A / B anu ngamungkinkeun para profesional pamasaran nyiptakeun vérsi anu béda dina halaman wéb sareng halaman badaratna nganggo editor titik-teras klik teras tingali versi mana anu ngahasilkeun tingkat konversi atanapi penjualan maksimum. Visual Website Optimizer ogé mangrupikeun parangkat lunak uji coba multivariat fléksibel (metodologi faktorial lengkep) sareng ngagaduhan sababaraha alat tambihan sapertos nargétkeun paripolah, heatmaps, uji usability, sareng sajabana uji coba A / B - Sacara visual nyiptakeun vérsi anu béda dina halaman wéb anjeun nganggo

dotMailer EasyEditor: Séred sareng Serelek Éditan Email

Waktu maca: <1 menit Sababaraha hal tiasa langkung frustasi tibatan nyusun témplat HTML email atanapi damel sareng pembina témplat pihak katilu. Bayangkeun tiasa tata perenah, ngarancang, ngararancang deui, sareng ngarobih témplat email anjeun nyalira ... kalayan henteu nganggo HTML atanapi kaahlian desain wéb. Ieu pisan anu parantos dilakukeun ku dotMailer sareng EasyEditor na. Fitur dotMailer's EasyEditor: Gancang ngimpor gambar anjeun sareng ngadamel pustaka - Tetep teratur sareng sadaya citra kampanye dina hiji tempat. Olahtalatah kampanye uji coba

Évolusi Magento

Waktu maca: <1 menit Milih platform ecommerce gumantung kana seueur variabel. Jumlah produk anu anjeun jual, kustomisasi produk anu sayogi, sarat integrasi, sareng sumber daya pikeun ningkatkeun sareng ningkatkeun platform sadayana ngagaduhan peran. Magento parantos ngabeledug salaku platform ecommerce pilihan perusahaan kusabab kalenturanana pikeun kustomisasi sareng pamirsa ageung pangguna anu ngembangkeun solusi pikeun sareng ngadukungna. Kami gaduh pasangan Magento Platinum kami damel

Rancang App Ponsel Kuat pikeun iPhone sareng Android dina 5 léngkah

Waktu maca: 3 menit Penggemar Mobile abdi nawiskeun aplikasi mobile anu terjangkau sareng halaman wéb seluler pikeun individu, nirlaba sareng lingkungan usaha alit ngalangkungan industri na anu ngadamel Do-It-Yourself (DIY) pembina aplikasi. Kalayan langkung ti 40 fitur anu euyeub pikeun ngamangpaatkeun ponsel, lokasi sareng média sosial, éta tiasa janten platform pangwangunan aplikasi mobile anu paling terjangkau sareng kuat di pasar. Aplikasi na cukup saderhana, nyayogikeun ahli sihir lengkah-lengkah pikeun narik anjeun ngalangkungan aplikasi sélulér anjeun. Léngkah 1: Pilih anjeun