Mailbutler: Tungtungna, Asistén pikeun Apple Mail anu Rocks!

Nalika kuring nyerat ieu, kuring ayeuna nuju naraka. Kuring ngagaduhan 1,021 email anu teu acan kabaca sareng anu sanés réspon kuring langsung kana pesen langsung ngalangkungan média sosial, telepon, sareng pesen téks. Kuring ngirim sakitar 100 email sareng nampi sakitar 200 email unggal dinten. Sareng éta henteu kalebet langganan buletin anu kuring resep. Koropak kuring teu aya kendali sareng koropak nol nol sakumaha réalistis pikeun kuring salaku dinosaurus pink. Abdi parantos ngintunkeun sakilo

Pramuka: Jasa Ngirim Kartu Pos $ 1 Masing-masing

Pramuka mangrupikeun jasa saderhana anu ngalakukeun hiji hal - éta ngamungkinkeun anjeun ngirim kartu pos 4 × 6, warna-warni anu disaluyukeun ku anjeun. Anjeun nyayogikeun gambar hareup sareng tukang anjeun nyalira, nyayogikeun daptar alamat (urang tiasa ngabantosan anjeun ngawangunna atanapi anjeun tiasa ngalakukeun éta nyalira), sareng aranjeunna bakal nyetak kartu pos anu saé teras kirimkeun ka sababaraha palanggan atanapi klien anjeun pikeun $ 1.00 unggal. Kumaha Pramuka Dianggo Nambihan Gambar - Anggo na

AddShoppers: Platform Perdagangan Sosial

Aplikasi AddShoppers ngabantosan anjeun ningkatkeun pendapatan sosial, nambihan tombol bagi sareng nyayogikeun anjeun analisa kumaha sosial mangaruhan perdagangan. AddShoppers ngabantosan panyadia ecommerce ngungkit média sosial pikeun ngajantenkeun langkung seueur penjualan. Tombol bagi hasil, hadiah sosial, sareng aplikasi bagi paméséran ngabantosan anjeun kéngingkeun saham sosial anu langkung teras tiasa ngajantenkeun penjualan sosial. Analitik AddShoppers ngabantosan anjeun ngalacak pangunjung anjeun sareng ngartos saluran sosial mana anu dikonversi. AddShoppers ningkatkeun Dursasana konsumén ku ngahijikeun