IKAN: Candak sareng Ukur Dursasana Pamaké dina Acara Salajengna

IKAN ngadukung mérek, panata acara, sareng liga olahraga, kalayan sistem operasi acara anu ngamungkinkeun kumpulan data konsumén, ngagampangkeun papantunan kipas dina aktipitas mérek, sareng nyayogikeun kamampuan penggemar pikeun ngumpulkeun kontén, lebet undian, sareng ngabagi pangalaman ngalangkungan média sosial. Naha éta néwak kumpulan data pikeun acara marquee, ngukur kabiasaan anu sumping dina acara perusahaan atanapi ngawaskeun katerlibatan konsumen dina konperénsi, IKAN tiasa ngukur sadaya tingkah laku pangunjung. Dasarkeun ngalaporkeun IKAN nyayogikeun langsung