Manusa Leres-leres Kedah Ngalaksanakeun Anu Hadé dina Média Sosial

Dina konperénsi anu anyar, kuring nuju diskusi sareng pamimpin média sosial sanésna ngeunaan iklim anu henteu séhat anu tuwuh dina média sosial. Sanés teuing ngeunaan perpecahan politik umum, anu jelas, tapi ngeunaan stampedes of anger anu ngeusi iraha waé timbul masalah kontroversial. Kuring ngamangpaatkeun istilah stampede sabab éta anu urang tingali. Kami henteu deui ngareureuhkeun pikeun nalungtik pasualan, ngantosan kanyataan, atanapi bahkan nganalisis kontéks na