Kumaha Kumaha Pangiklan Modal dina Maret Madness?

Dina 2015, aya 11.3 juta rata-rata pemirsa NCAA's March Madness, dibarengan catetan 80.7 juta pemirsa streaming video langsung. Kaulinan anu paling sering ditonton narik 28.3 juta total pemirsa. Upami anjeun pikir éta masalah ageung, anjeun kedah nyobian damel di kota Indianapolis bulan ieu (dimana kantor kami aya)! Urang bakal damel ti bumi sabulan. Infographic ieu ti Koeppel Direct nyorot mérek kasempetan anu luar biasa sareng para pemasar kedah ngahontal

Pelanggaran sareng Pertahanan Generasi Paménta

Kalayan pertandingan Maret Madness Sweet Genep belas kaulinan, Terpadu panginten ieu bakal waktos anu sampurna pikeun ngaeksploitasi minat olahraga koléasitas personas target na. Infographic Integrate anyar mangrupikeun waktos anu saé, infographic anu pikaresepeun nganggo tipuna dijilbab, tapi mugia métafora baskét inpormasi pikeun ngagambarkeun kauntungan tina ngajadikeun otomatis usaha generasi paménta pihak katilu. Titik konci infographic diantarana: Pelanggaran Goréng - Tugas manual sareng réaksi laun kali Pelanggaran Gedé - Otomatis pikeun nyetak langkung seueur kasempetan Bad Defense