Kawanan Succumbs kana Téori na nyalira

Eusi kuring dina situs parantos terang sakedik sababaraha minggu ka pengker - éta bakal énggal sumping. Kuring parantos langkung aktif maca, nyarios sareng damel bulan kamari sareng mangaruhan blog. Sanaos kontén na ayeuna handap, pikiran kuring balap jeung eusi pikeun sababaraha minggu ka hareup, jadi pastikeun anjeun bakal tetep sareng kuring. Upami éta henteu cekap, kuring parantos nutup sponsor akhir pikeun $ 1,000 Hadiah

Naha Média Sosial Ngubaran Déprési?

Buku Mark Earl, Herd, parantos dibaca hésé pikeun kuring. Entong salah jalan anu salah. Éta buku anu saé anu kuring mendakan ngalangkungan blog Hugh McLeod. Kuring nyarios 'tangguh' sabab éta henteu ningali 10,000 kaki. Herd (Kumaha ngarobih tingkah laku massal ku ngamangpaatkeun alam sajati urang) mangrupikeun buku kompléks anu sacara rinci ngawincik seueur kajian sareng data pikeun ngagaduhan inti inti na. Ogé, Mark Earls henteu