Naon ari MarTech? Téknologi Pamasaran: Kapungkur, Ayeuna, sareng Kahareup

Anjeun tiasa janten cekikikan ti kuring nyerat tulisan dina MarTech saatos nyebarkeun langkung ti 6,000 tulisan ngeunaan téknologi pamasaran langkung ti 16 taun (saluareun umur blog ieu ... Kuring kantos aya di blogger sateuacana). Kuring yakin éta pantes diterbitkeun sareng ngabantosan para ahli bisnis langkung sadar kumaha MarTech éta, aya, sareng masa depan naon anu bakal aya. Anu mimiti, tangtosna, nyaéta MarTech mangrupikeun portmanteau pamasaran sareng téknologi. Abdi sono pisan

Moosend: Sadaya Fitur Otomatisasi Pamasaran Pikeun Ngawangun, Nguji, Ngalacak, sareng Ngembang Usaha anjeun

Hiji aspek anu pikaresepeun dina industri kuring nyaéta inovasi anu dituluykeun sareng serelekna biaya pikeun platform automation pamasaran anu canggih pisan. Dimana usaha anu kantos nyéépkeun ratusan rébu dolar (sareng masih kénéh dilakukeun) pikeun platform anu saé ... ayeuna biaya parantos turun sacara signifikan bari fitur-fiturna tetep ningkat. Kami nembe damel sareng perusahaan pemenuhan mode perusahaan anu siap asup kontrak pikeun platform anu hargana langkung ti satengah juta sajuta

Transformasi Digital: Nalika CMO sareng CIOs Gabung, Sadayana Tiasa

Transformasi digital gancangan di 2020 sabab éta kedah. Pandemi éta ngajantenkeun protokol jarak jauh sosial perlu sareng ngamajukeun panilitian produk online sareng mésér pikeun bisnis sareng konsumén. Perusahaan anu henteu ngagaduhan ayana digital anu kuat dipaksa ngembangkeun gancang, sareng para pamimpin bisnis ngalih nganggo modal dina aliran data interaksi digital anu didamel. Ieu leres dina rohangan B2B sareng B2C: Pandemi mungkin gaduh peta jalan transformasi digital anu maju gancang

ShippingEasy: Harga Pengiriman, Nyukcruk, Labél, Pembaruan Status, sareng Diskon Kanggo Ecommerce

Aya seueur kompleksitas sareng ecommerce - tina pamrosésan pamayaran, logistik, minuhan, dugi ka pengiriman sareng pangiriman - anu kaseueuran perusahaan nganggap enteng nalika aranjeunna nyandak bisnis online. Pangiriman nyaéta, panginten, mangrupikeun salah sahiji aspek anu paling penting pikeun pameseran online - kalebet biaya, perkiraan tanggal kiriman, sareng pelacakan. Waragad tambahan pikeun pengiriman barang, pajak, sareng biaya nanggungjawaban kanggo satengah tina sadaya karanjang balanja anu ditilar. Pangiriman laun jawab 18% balanja anu ditilar