Customer.io: Pesen Pemasaran Otomatis anu Ngarobih

Anjeun ngagaduhan corong akuisisi palanggan anjeun dipencét. Strategi ingetan anjeun sadayana direncanakeun. Sareng anjeun ngagaduhan gudang anu pinuh ku data palanggan. Janten naha henteu cekap jalma anu ngarobih, sareng ti mana asal-usulna? Kasempetan, pesen pamasaran anjeun ngan ukur teu cocog sareng kabutuhan palanggan anjeun ayeuna. Sareng nalika aranjeunna henteu ningali nilai langsung dina naon anu anjeun kirimkeun, aranjeunna bakal gancang ngajauhan. Éta hartosna anjeun seueur berkorban

Kumaha Kelly-Moore Paints Nyiptakeun Kabisat kana SugarCRM pikeun Ngahasilkeun Inovasi sareng Transformasi Bisnis

Perlombaan pikeun ngabédakeun pangalaman palanggan ngagaduhan seueur organisasi anu hoyong platform deui sistem manajemén hubungan palanggan (CRM). Ieu kasus Kelly-Moore Paints. Ngabantosan panyadia CRM anu tos aya, perusahaan cet ngalih ka SugarCRM. Dinten ayeuna, Kelly-Moore Paints ngalarapkeun platform CRM anu tiasa diskalakeun, out-of-the-box, AI-driven CRM pikeun penjualan sareng otomatisasi pamasaran, ngadorong inovasi sareng transformasi bisnis. Kelly-Moore Paints mangrupakeun salah sahiji pausahaan cet-milik pagawe pangbadagna di AS sarta mangrupa

Tilu Cara Agénsi Pemasaran Inovasi sareng Tumuwuh Nilai Sareng Kliénna

Pemasaran digital mangrupikeun salah sahiji industri anu paling gancang ngembang di dinya. Didorong ku instability ekonomis sareng téknologi anu gancang muncul, pamasaran digital robih unggal taun. Naha agénsi pamasaran anjeun tetep sareng sadaya parobihan éta atanapi anjeun nyayogikeun jasa anu sami anu anjeun lakukeun 10 taun ka pengker? Tong salah sangka: Teu kunanaon janten saé dina hiji hal khusus sareng gaduh pangalaman mangtaun-taun ngalakukeun éta. Kanyataanna, éta meureun nu pangalusna

Evocalize: Téknologi Pemasaran Kolaboratif pikeun Pemasar Lokal sareng Nasional-to-Lokal

Lamun datang ka pamasaran digital, marketers lokal geus sajarahna bajoang tetep nepi. Malah jalma anu ngalakukeun ékspérimén sareng média sosial, milarian, sareng iklan digital sering gagal ngahontal kasuksésan anu sami anu dihontal ku para pemasar nasional. Éta sabab pemasar lokal biasana kakurangan bahan penting - sapertos kaahlian pamasaran, data, waktos, atanapi sumber daya - pikeun maksimalkeun hasil anu positif dina investasi pamasaran digitalna. Alat-alat pamasaran anu dinikmati ku merek-merek gedé ngan teu diwangun