Kunaon Komunikasi Tim langkung Penting tibatan Martech Stack Anjeun

Waktu maca: 10 menit Sudut pandang atipikal Simo Ahava ngeunaan kualitas data sareng struktur komunikasi nyegerkeun sadaya rohangan di Go Analytics! konperénsi. OWOX, pamimpin MarTech di daérah CIS, ngabagéakeun rébuan ahli kana gempungan ieu kanggo ngabagi kanyaho sareng ideu na. Tim BI OWOX hoyong anjeun mikirkeun konsép anu diusulkeun ku Simo Ahava, anu pastina gaduh kamungkinan pikeun ngajantenkeun bisnis anjeun maju. Kualitas Data sareng Kualitas Organisasi The

Kasempetan Pemasaran Anu Luar Biasa Datang Ku IoT

Waktu maca: 4 menit Saminggu atanapi langkung kamari kuring dipenta pikeun biantara dina acara daérah dina Internét Hal. Salaku co-host tina podcast Dell Luminaries, kuring parantos ngagaduhan seueur paparan ka komputasi Edge sareng inovasi téknologi anu parantos dimimitian. Nanging, upami anjeun milarian kasempetan pamasaran anu aya kaitannana sareng IoT, parukna henteu seueur diskusi online. Nyatana, kuring kuciwa saprak IoT bakal ngarobah hubungan antara