Marketer Anjeun Dupi Aya Ngabantosan Anjeun

Kuring gaduh seueur réréncangan anu ngajalankeun agénsi pamasaran sareng seueur propésional pamasaran sapanjang Internét anu kuring rerencangan. Kuring henteu ngagedéan nalika kuring nyarios yén hal anu paling hanjelu anu kuring sareng anu sanés mendakan ngeunaan padamelan urang nyaéta résistansi tina usaha anu kami damel. Kami dibayar pikeun datang konsultasi sareng klien sareng ngabantosan strategi marketingna sabab aranjeunna terang yén aranjeunna nuju nguntungkeun bokong ku aranjeunna

Kuring miharep Pemasar Henteu Nyarios Ieu…

Kami sareng Jenn ngadatangan markas Genesys minggu ieu sareng kedah linggih tim pamasaran digitalna sareng salah sahiji patarosan anu muncul nyaéta lamun urang kantos nempatkeun infographic di tukangeun pendaptaran. Kami gancang ngajawab yén kami henteu kantos ngalakukeun éta sateuacan. Tim Interaktif nyarios yén aranjeunna parantos ngalaksanakeun tés kalayan boh whitepaper sareng infographic sareng 0% didaptarkeun sareng diunduh whitepaper sareng 100% didaptarkeun pikeun ningali