MakeWebBetter: Ngawangun sareng Ngembang Usaha Ecommerce anjeun nganggo WooCommerce sareng Hubspot

Teu aya ragu anu jangkauan jauh tina Hubspot salaku CRM sareng platform otomatisasi pamasaran sareng WordPress salaku Sistem Manajemén Eusi. Kusabab éta plugin saderhana sareng tambahan, WooCommerce parantos ngembang popularitas salaku platform ecommerce anu gampang diterapkeun. Sedengkeun WordPress parantos ngaluarkeun CRM na nyalira, platformna henteu ngagaduhan kematangan Hubspot kusabab kamampuanna pikeun ngajalankeun prosés ka akuisisi sareng strategi ingetan organisasi. Gandakan Hubspot anu terjangkau tina

Pikirkeun deui Jangkauan Pemasaran B2B? Kieu Kumaha Pilih Kampanye Unggul

Nalika para pemasar ngaluyukeun kampanye pikeun ngaréspon parobahan ékonomi tina COVID-19, éta langkung penting tibatan kantos terang kumaha milih pamenang. Méter museurkeun pendapatan ngamungkinkeun ngantepkeun méakkeun épéktip.

5 Pegatkeun Data sareng Asumsi Pamasaran Goréng

Kami nembé ngajalankeun tés pangalaman pangguna pikeun situs kami, sareng hasilna dibagi. Panongton resep pisan kana kontén kami tapi jengkel ku pariwara kami - utamina dimana éta ngageser atanapi munculan. Sedengkeun tés divalidasi tata ruang situs kami, gampang napigasi, sareng kualitas kontén kami - éta ogé nunjuk kana hal anu ngaganggu pemirsa sacara umum. Pegatkeun ieu mangrupikeun hal anu ampir unggal pemasar kedah saimbang,