Ngararancang Organisasi Pamasaran Optimal.

Dina paguneman sareng réréncangan sareng réréncangan kuring Joe Chernov, VP Marketing di Kinvey kami tukeur sababaraha patarosan anu paling ditaroskeun anu urang tampi di jero tim kami sareng ti sasama di industri. Kalayan Joe janten pamasar eusi taun anjeun moal heran terang yén salah sahiji patarosan anu paling ditanyakeun nyaéta: Kumaha kuring ngamimitian program pamasaran eusi anu suksés? Patanyaan anu kadua anu sering ditanyakeunana nyaéta: