Anjeun Meureun Nyéépkeun Langkung Waktos Ngatur Data Daripada Marketing

Kamari, kuring ngabahas kumaha urang ngepakkeun apdet sosial sataun sataun. Sanaos sakedik padamelan ngalaksanakeun panilitian, tim kami nyéépkeun sababaraha jam ngan ukur masagi data sareng ngajantenkeun file anu tiasa diunggah. Malah saatos urang ngaluluskeun sadaya cék validasi, urang kedah sacara manual ngalangkungan sareng milih atanapi nambihan média pikeun dipajang dina unggal pembaruan sosial. Butuh sababaraha jam pikeun nyabit-nyabit éta

5 Alesan Pemasar anu langkung seueur Investasi dina Program Kasatiaan Palanggan

CrowdTwist, leyuran kasatiaan palanggan, sareng Brand Innovators surveyed 234 pemasar digital di Fortune 500 merek pikeun mendakan kumaha interaksi konsumen intersect sareng program kasatiaan. Aranjeunna parantos ngahasilkeun infographic ieu, Loyalty Landscape, janten para pemasar tiasa diajar kumaha kasatiaan cocog sareng strategi pemasaran umum hiji organisasi. Satengah sadaya mérek parantos ngagaduhan program anu diformalisasi bari 57% nyatakeun yén aranjeunna bakal ningkatkeun anggaran dina 2017 Kunaon Pemasar Investasi Langkung Loyalitas Palanggan

Naha Pamasaran anjeun Sangsara ti Fragmentasi, Kuciwa sareng Kurangna Organisasi?

Anjeun panginten ngajawab leres… sareng anu kami tangtangan ogé. Kurangna organisasi, fragméntasi sareng kuciwa mangrupikeun téma konci anu dipendakan tina hasil Panalitian Téhnologi Pemasaran Palang-Saluran, dikaluarkeun ku Signal (baheulana BrightTag). Hasil tina panilitian nyorot kanyataan yén para pamasar sacara umum henteu ngaraos yén tech ad ngabantosan aranjeunna pikeun ngahontal pamasaran cross-channel seamless anu diarepkeun ku konsumen ti mérek ayeuna. Sinyal survey 281 merk sareng agénsi pemasar,

Papanggihan konci ngeunaan Kumaha Pamasar ngaoptimalkeun Eusi Sosial

Naséhat Parangkat lunak gawé bareng sareng Adobe pikeun nyiptakeun Survei Optimasi Kandungan Media Sosial anu munggaran. Papanggihan konci kalebet: Kaseueuran pemasar (84 persén) rutin masangkeun sahenteuna tilu jaringan média sosial, kalayan 70 persén posting sahenteuna sakali sapoé. Pemasar paling umum nyebatkeun panggunaan eusi visual, hashtags sareng nami pangguna salaku taktik penting pikeun ngaoptimalkeun eusi média sosial. Langkung satengah (57 persén) ngagunakeun alat parangkat lunak pikeun ngatur postingan, sareng responden ieu ngalaman kirang kasusah

Nagara Pamasaran Eusi 2014

Naha anjeun naros naon anu dilakukeun ku para pemasar digital sanés nalika ngeunaan strategi pemasaran kontén, kalebet blogging, produksi, ngabagi, sareng pangukuran? Marengan LookBook HQ, Oracle Eloqua parantos ngagambarkeun kumaha pamasar digital ngaréspon tungtutan strategi eusi dina infographic ieu. Kami milari patokan pamasaran kontén ku wawasan khusus kana strategi média anu didamel, dipimilik, sareng anu mayar - naon kawijakan anu dituturkeun ku para pemasar - ogé kumaha eusi dipetakeun sapanjang perjalanan anu mésér,