Tren Pemasaran: Kebangkitan Duta Besar sareng Era Pencipta

2020 sacara dasarna ngarobah peran média sosial dina kahirupan konsumen. Éta janten saluran hirup pikeun babaturan, kulawarga sareng kolega, forum pikeun aktipitas politik sareng hub pikeun acara maya spontan sareng rencanana sareng kumpul. Parobihan-parobihan éta nempatkeun dasar pikeun tren anu bakal ngarobih dunya pamasaran média sosial di 2021 sareng sajabina, dimana ngamangpaatkeun kakuatan duta besar merek bakal mangaruhan jaman pamasaran digital anyar. Baca deui pikeun wawasan ngeunaan

6 Tren Teknologi di 2020 Unggal Marketer Kedah Terang Ngeunaan

Éta henteu rahasia yén tren pamasaran muncul sareng parobihan sareng inovasi dina téknologi. Upami anjeun hoyong bisnis anjeun menonjol, bawa palanggan énggal sareng tingkatkeun pisibilitas online, anjeun kedah proaktif ngeunaan parobihan téknologi. Pikirkeun tren tech dina dua cara (sareng pola pikir anjeun bakal ngabédakeun kampanye sareng jangkrik anu suksés dina analytics anjeun): Boh nyandak léngkah pikeun diajar tren sareng nerapkeunana, atanapi kéngingkeun tukang. Dina ieu

Lima Tren Marketing CMO Kedah Laksanakeun Dina 2020

Naha Suksés gumantung kana strategi nyerang. Sanaos ngaleutikan anggaran pamasaran, CMO masih optimis ngeunaan kamampuanna pikeun ngahontal cita-citana dina taun 2020 numutkeun Gartner's taunan taun 2019-2020 CMO Survey. Tapi optimismis tanpa aksi anu kontraproduktif sareng seueur CMOs tiasa gagal ngarencanakeun waktos tangguh payun. CMOs langkung lincah ayeuna tibatan nalika resesi ékonomi terakhir, tapi éta henteu hartosna aranjeunna tiasa ngaleos pikeun nantang tantangan

Kasalahan Top 3 Pamasaran Bisnis Anyar

Naha anjeun ngamimitian usaha? Abdi badé bet ka tegalan anu "kusabab kuring hoyong janten pemasar" sanés jawab anjeun. Nanging, upami anjeun sapertos ratusan boga usaha alit anu kuring damel sareng anjeun panginten sadar ngeunaan 30 detik saatos anjeun muka panto anjeun yén upami anjeun henteu janten pamasar, anjeun moal janten pangusaha leutik lila pisan. Sareng, leres, anu nguciwakeun anjeun kusabab anjeun henteu resep

2015 Kaayaan Pamasaran Digital

Kami ningali parobihan anu saé pisan ngeunaan pamasaran digital sareng infographic ieu ti Smart Insights ngarobih strategi sareng nyayogikeun sababaraha data anu nyarios sareng parobihan éta. Tina sudut pandang agénsi, urang nonton nalika beuki seueur agénsi ngadopsi rangkéan jasa anu langkung lega. Ieu ampir 6 taun ti saprak kuring ngaluncurkeun agénsi, DK New Media, sareng kuring disarankan ku sababaraha pamilik agénsi pangsaéna di industri

Tren Pemasaran Digital & Ramalan pikeun 2014

Kuring sadar aya sababaraha pengulangan di dieu sareng sababaraha tulisan anu kuring kantos bagikeun dimana kuring yakin pemasar kedah museurkeun perhatian taun ayeuna ... tapi infographic ieu jumlahna sareng teuing saé henteu dibagi! Taun 2014 - pamasaran digital parantos ngahontal tingkat anu anyar sareng terus ngalakukeun éta. Nanging, sababaraha pemasar masih heran - "Faktor naon anu bakal mangaruhan usaha pamasaran kuring taun ieu sareng