Daptar Rencana Kampanye Marketing Marketing: 10 Léngkah Pikeun Hasil Anu Unggul

Nalika kuring neraskeun damel sareng klien dina kampanye pamasaran sareng inisiatipna, kuring sering mendakan yén aya jurang dina kampanye pamasaranna anu nyegah aranjeunna tina nohonan poténsi maksimumna. Sababaraha pamanggihan: Kurang jelas - Pemasar sering tumpang tindih léngkah dina perjalanan mésér anu henteu masihan kajelasan sareng fokus kana tujuan pemirsa. Kurangna arah - Pemasar sering ngalakukeun padamelan anu hébat dina ngararancang kampanye tapi paling sono

Hasil Survei: Kumaha Pamasar Ngabales Pandemi sareng Lockdown?

Nalika lockdown ngagaleuh sareng seueur padamelan balik deui ka kantor, kami resep nalungtik tantangan-tantangan anu disanghareupan usaha alit kusabab pandemi Covid-19, naon anu aranjeunna laksanakeun ngalangkungan lockdown pikeun ngembangkeun bisnisna, naon waé anu dilakukeun ku aranjeunna. , téknologi anu aranjeunna anggo dina waktos ieu, sareng naon rencana sareng pandanganana pikeun kapayunna. Tim di Tech.co surveyed 100 usaha alit ngeunaan kumaha aranjeunna parantos ngatur nalika dikonci. 80% tina

Kunaon Penjualan sareng Marketing Team peryogi Cloud ERP

Pamingpin pamasaran sareng penjualan mangrupikeun komponén anu teu kapisah dina nyetir pendapatan perusahaan. Departemen pamasaran ngagaduhan peran anu penting dina ngamajukeun bisnis, ngajentrekeun tawaran na, sareng netepkeun pembeda na. Pamasaran ogé ngahasilkeun minat kana produk sareng nyiptakeun lead atanapi prospek. Dina konsér, tim penjualan fokus kana ngarobih prospek ka konsumén anu mayar. Fungsina raket patalina sareng penting pikeun kasuksésan bisnis. Dibikeun pangaruh penjualan sareng pamasaran dina

Amanat Pemasaran Anyar: Penghasilan, Atanapi sanés

Pangangguran turun ka 8.4 persén dina bulan Agustus, sabab Amérika lalaunan pulih tina puncak pandemi. Tapi pagawé, khususna penjualan sareng pamasaran profesional, balik deui ka bentang anu jauh béda. Sareng teu sapertos naon anu kantos urang tingali sateuacanna. Nalika kuring ngagabung sareng Salesforce di 2009, kami dina kaayaan resesi Great. Méntalitas urang salaku pemasar langsung dipangaruhan ku pengetatan sabuk ékonomi anu nembé kajantenan di panjuru dunya. Ieu waktosna langsing. Tapi

Kumaha Perusahaan Barang rangkep Konsumén Nganggo Data ageung?

Upami aya hiji industri dimana sajumlah data ditéwak dina waktos anu teras-terasan, éta dina industri Barang Bungkus (CPG) Consumer. Perusahaan CPG terang yén Big Data penting, tapi aranjeunna henteu acan nampi kana padamelan sadidinten. Naon Barang Rangkep Konsumen? Barang rangkep konsumén (CPG) mangrupikeun barang anu dianggo unggal dinten ku rata-rata konsumén anu meryogikeun ngagantian rutin atanapi replenishment, sapertos tuangeun, inuman, baju, bako, makeup, sareng rumah tangga