Kami Bukti yén Minat Téhnologi Pamasaran Tumuwuh!

Hadirin urang nuju ningkat. Henteu sakedik-sakedik dilakukeun sacara laun dina dasawarsa ka tukang. Éta naék unggal bulan nalika beuki seueur perusahaan kabeulit ku kaputusan anu diperyogikeun ngeunaan téknologi pamasaran. Martech Zone parantos naékkeun jangkauan ampir 40% sataun langkung sataun ... rata-rata langkung ti 100,000 kunjungan bulanan sasarengan ~ 75,000 palanggan email (ayeuna kami aya di CircuPress - platform email anu kami ngawangun pikeun WordPress). Twitter kami, Facebook,

Ieu mangrupikeun 33 Tip LinkedIn pikeun anjeun Tweet!

Teu seueur teuing dinten anu kuring henteu maca pembaruan ti LinkedIn, ngahubungkeun sareng batur di LinkedIn, ilubiung dina grup di LinkedIn, atanapi ngamajukeun eusi sareng bisnis kami di LinkedIn. LinkedIn mangrupikeun garis kahirupan pikeun bisnis kuring - sareng kuring resep sareng pamutahiran anu kuring lakukeun kana akun premium awal taun ieu. Ieu sababaraha tips anu saé tina média sosial ngarah sareng pangguna LinkedIn ti wéb. Pastikeun bagikeun

3 Candak-Jauh tina 5 Konci pikeun Email Marketing Luar Biasa

Numutkeun Panilitian Patokan MarketingSherpa 2012, sababaraha perusahaan sigana bakal ningkatkeun anggaran email ku langkung ti 30% dina 2012. Nanging, Delivra mendakan yén kaseueuran perusahaan masih merjuangkeun taktik dasar anu sami dina email - daptar gedong, kontén, integrasi , desain, dll. Henteu ningkatkeun anggaran email anjeun tanpa fokus anu jelas kana naon anu kedah ditingkatkeun sareng anu henteu. Candak waktos pikeun fokus dina dasar-dasarna; éta konsép dasar ieu

Anjeun panginten peryogi Ahli Marketing Email Upami…

Henteu janten masalah upami nganggo agénsi pamasaran email atanapi bakat di bumi; pituduh ieu bakal ngabantosan anjeun pikeun nganilisa usaha anjeun ayeuna sareng kéngingkeun langkung seueur nilai tina pamasaran email anjeun.

Éta 10 Persén Terakhir

Dina sababaraha bulan terakhir, urang ngagaduhan sahenteuna dua belasan Kaluaran fungsi anyar dina aplikasi sareng integrasi kami. Hanjakalna, kami ogé ngagaduhan sababaraha proyék anu dimimitian seueur, sababaraha bulan ka pengker sateuacan kadatangan kuring anu masih teu siap produksi. Sanés lepat tim, tapi ayeuna tanggung jawab kuring pikeun ngahasilkeun. Teu aya patarosan naha kuring ngagaduhan tim anu leres sareng téknologi anu pas. Tapi 90% tina