Turutan Pangaruh Media Sosial Top tina 2014

Dr. Jim Barry tina blog Edu-Tainment Sosial Eusi Pamasaran parantos ngempelkeun daptar pangaruh média sosial luhur (kalayan anjeun leres-leres aya dina éta!). Dokter anu saé parantos nyerat tulisan anu pikaresepeun sareng lengkep dina 4 purwakanti tina pangaruh ieu, ngajelaskeun sipat sareng jinis pangaruh anu dipimilik ku aranjeunna di industri, diantarana: Pendidik - nyayogikeun bantosan sareng palatih wawasan - kalibet sareng bantosan (anjeun bakal mendakan abdi didieu!) Penghibur - kalibet sareng