Wangun: CRM, Lead Capture & Nyetak, Penjualan Automation, sarta Manajemén Pipa

Luar biasa ningali kumaha platform otomatisasi penjualan maju ayeuna. Kuring nembé nyarios sareng batur sapagawean kuring dimana kuring nyarios yén manajemén hubungan palanggan (CRM) henteu deui platform, éta dasarna mangrupikeun fitur. Platform jaman baheula sering meryogikeun anggaran palaksanaan anu ageung anu ngalebetkeun integrasi pihak katilu sareng ton otomatisasi. Kuring terang… perusahaan kuring damel sareng klien frustasi unggal dinten saatos aranjeunna ngagaleuh sistem ieu teras henteu tiasa

Naha Anjeun sareng Palanggan Anjeun Kedah Kalakuan Sapertos Pasangan Kawin dina 2022

ingetan customer téh alus pikeun bisnis. Ngasuh konsumén mangrupikeun prosés anu langkung gampang tibatan narik anu énggal, sareng para nasabah anu sugema langkung dipikaresep pikeun ngagaleuh deui. Ngajaga hubungan palanggan anu kuat henteu ngan ukur mangpaat pikeun garis handap organisasi anjeun, tapi ogé negates sababaraha épék anu dirasakeun tina peraturan anyar ngeunaan pangumpulan data sapertos larangan Google anu bakal datang dina cookies pihak katilu. Paningkatan 5% dina ingetan palanggan pakait sareng sahenteuna 25% kanaékan

Tren MarTech Anu Ngadorong Transformasi Digital

Seueur spesialis pamasaran terang: salami sapuluh taun ka pengker, téknologi pamasaran (Martech) parantos ngabeledug dina kamekaran. Prosés pertumbuhan ieu moal ngalambatkeun. Nyatana, ulikan 2020 panganyarna nunjukkeun aya langkung ti 8000 alat téknologi pamasaran di pasar. Kaseueuran pemasar nganggo langkung ti lima alat dina dinten anu ditangtukeun, sareng langkung ti 20 sadayana dina palaksanaan strategi pemasaranna. Platform Martech ngabantosan bisnis anjeun pikeun ngabalikeun deui investasi sareng bantosan

Kumaha Ngawangun Budaya anu Didorong Data Pikeun Ningkatkeun Gariswanci Perusahaan Anjeun

Sataun kamari ngagaduhan implikasi di industri, sareng anjeun sigana bakal ampir teu aya parobihan kalapa. Kalayan CMOs sareng departemén pamasaran pulih tina sataun tina belanja diskalakeun, dimana anjeun investasi dolar pamasaran anjeun taun ayeuna tiasa nempatkeun deui anjeun dina pasar anjeun. Ayeuna waktosna kanggo nanem modal solusi téknologi anu disetir data leres pikeun muka konci wawasan pamasaran anu langkung saé. Sanés ruang tamu sasarengan cobbled tina potongan jati anu henteu sami sareng warna anu tos dipilih anu bénten (larutan kaluar-rak),

The Build Versus Buy Dilemma: 7 Pertimbangan Pikeun Tangtoskeun Naon Anu Pangsaéna Pikeun Usaha Anjeun

Patarosan naha ngawangun atanapi mésér parangkat lunak mangrupikeun perdebatan anu panjang antara para ahli kalayan sagala rupa opini dina internét. Pilihan pikeun ngawangun perangkat lunak di-bumi anjeun nyalira atanapi mésér solusi pasar anu siap sacara siap tetep ngajantenkeun seueur anu nyandak kaputusan bingung. Kalayan pasar SaaS berkembang kalayan kamashuranana dimana ukuran pasar diproyeksikeun ngahontal USD 307.3 milyar ku 2026, éta matak ngamudahkeun pikeun mérek ngalanggan jasa tanpa kedah