Alam Semesta Sosial: Naon Platform Media Sosial Anu Paling ageung di 2020?

Ukuran henteu masalah naha urang hoyong ngaku atanapi henteu. Sanaos kuring sanés kipas anu hébat tina seueur jaringan ieu, nalika kuring ningali interaksi kuring - platform panggedéna dimana kuring nyéépkeun waktos paling. Popularitas ngadorong partisipasi, sareng nalika kuring hoyong ngahontal jaringan sosial anu aya, éta platform populér dimana kuring tiasa ngahontal éta. Perhatikeun yén kuring nyarios aya. Kuring pernah bakal mamatahan klién atanapi jalma pikeun malire kana