Tumuwuhna Iklan Média Sosial sareng Pangaruh na kana Pamasaran Digital

Pemasar kedah ngarobih ampir unggal aspék ngadeukeutan iklanna pikeun tetep sareng paripolah konsumen sareng tren téknologi. Infographic ieu, Kumaha Média Sosial Parantos Ngarobih Kaulinan Iklan ti MDG Advertising, nyayogikeun sababaraha faktor konci anu nyetir sareng mangaruhan pergeseran kana iklan média sosial. Nalika iklan média sosial mimiti sumping di tempat kejadian, para pemasar nganggo éta pikeun saukur nyambung sareng pemirsa. Nanging, para pemasar ayeuna kedah ngarobih seueur

Statistik Ecommerce Fathers Day: 5 Hal Anu Kedah Diperkenal ku Merk

Ieu ampir Poé Rama! Kuring kaleungitan Pops kuring sababaraha taun ka pengker, janten luangkeun waktos kanggo nangkeup Pa Anjeun sareng mésér anjeunna kado ... sanaos ngan sababaraha artos. Anjeunna bakal resep éta sanaos anjeunna henteu ningalikeun. Dina waktos sataun ieu kuring mendakan diri di Lowes ningali pakakas anu keren sareng saur kuring ngan ukur sadetik ... "Kuring badé nyandak salah sahiji kanggo Pa" teras kuring émut anjeunna

Waktos pikeun Springtime Tune-Up Stratégi Marketing Anjeun

Sakali-sakali, penting pikeun marios strategi marketing anjeun. Paripolah konsumen robih ku langkungna waktos, strategi pesaing anjeun robih kana waktos, sareng platform pamasaran digital robih ku langkungna waktos. Musim semi aya di dieu, sareng ayeuna waktos anu pas pikeun merek pikeun nyegerkeun usaha pamasaran digitalna. Janten, kumaha pamasar ngaleungitkeun kerumitan tina strategi pemasaranna? Dina infographic MDG anyar, pamiarsa bakal diajar taktik digital anu lami sareng capé pikeun miceun ieu

4 Strategi Penting Pikeun Bisnis Multi-Lokasi Anjeun Online

Éta sanés statistik anu ngareuwaskeun, tapi éta tetep cukup ngareureuwas - langkung satengah tina sadaya penjualan di toko dipangaruhan ku digital taun kamari dina infographic pangénggalna ngeunaan pamasaran bisnis multi lokasi anjeun online. MDG nalungtik sareng ngaidentifikasi opat taktik pamasaran digital penting yén unggal bisnis multi-lokasi kedah nyebarkeun anu ngalebetkeun milarian, platform, eusi, sareng tren alat. Pilarian: Optimalkeun "Buka Ayeuna" sareng Lokasi - Konsumén bergeser tina milarian hal-hal dumasar ka hareup sapertos

Naon Strategi Pemasaran Influencer Anu Paling Épéktip?

Brian Wallace ngabagi Sejarah, Évolusi, sareng Masa Depan Influencer Marketing anu ngalakukeun padamelan anu hadé pikeun nangtoskeun pangaruhan sareng kumaha mérekna berinteraksi sareng aranjeunna. Kuring parantos terang pisan ngeunaan kumaha mérek damel sareng influencer sareng sabalikna sareng kuring yakin infographic ieu ti MDG Advertising damel padamelan anu luar biasa dina ngajentrekeun kumaha hubungan pamasaran influencer anu suksés. The infographic, The State of Influencer Marketing: Naon anu peryogi kauninga unggal mérek,