Tambahkeun Gambar Anu Dipasang Thumbnail kana WordPress RSS RSS Anjeun

Kami parantos ngamajukeun sponsor sareng kontén urang anyar-anyar ieu sareng Taboola, platform promosi kontékstual dimana eupan kami dibaca sareng tulisan-tulisanna dijajarkeun dina publikasi anu aya hubunganana sareng wéb. Kami senang sareng kontrol anu terbatas kana distribusi sareng biaya per kalungguhan ngalangkungan program - ditambah stafna parantos saé. Kami ngalih ka Taboola saatos nganggo jasa sanés anu ngahaja nganggurkeun anggaran urang teras hoyong kami mayar artos $ 10,000