Laju: Sacara Transformasi Digital Salesforce kalayan Kamampuh Transactional

Waktu maca: 4 menit Velocity mangrupikeun aplikasi cloud powering platform tina hijrah data ka back-office Integrasi, penjualan sareng jasa omnichannel ka mobile sareng analytics.

Urang meunang!

Waktu maca: 2 menit Agustus kamari kuring nulis ngeunaan padamelan anyar kuring di Patronpath. Ieu parantos 8 bulan nangtang di Patronpath tapi bisnisna kabuktosan nyalira teras-terasan. Kuartal kahiji urang langkung ageung tibatan taun kamari sareng klien kami gaduh kamekaran dua digit sacara internal nganggo solusi pamasaran sareng e-commerce kami. Tadi wengi, urang kéngingkeun Mira Awards pikeun Indiana's Technology Technology Gazelle Company! Bagian anu paling nangtang tina usaha urang, jauh, ngahijikeun sareng Rumah Makan