Kumaha Usaha Marketing Luar Ukur?

Urang sering mopohokeun kasempetan pamasaran anu katingali pisan urang henteu nuju sadinten tanpa ningali éta. Pamasaran luar dina papan iklan mangrupikeun salah sahiji strategi éta. Sapertos kalolobaan saluran pamasaran, aya strategi sareng kasempetan khusus sareng pamasaran billboard anu sanés teu tiasa disayogikeun. Sareng disayogikeun strategi anu saé, pangasilan dina investasi bahkan tiasa ngaleuwihan saluran pamasaran sanés. Papan iklan tiasa mangaruhan pisan pikeun bisnis dina sadaya industri. Dina infographic ieu ti Signarama