Pamahaman Alamat FITML, Standardisasi, sarta Pangiriman Verifikasi API

Sateuacan damel online, kuring damel salami dasawarsa dina koran sareng industri surat langsung. Kusabab ngirim atanapi ngirim komunikasi pamasaran fisik mahal pisan, urang ati-ati pisan ngeunaan kabersihan data. Kami hoyong sapotong per rumah tangga, henteu langkung. Upami urang ngantunkeun seueur potongan surat langsung anu sami ka alamat, éta nyababkeun sababaraha masalah: Konsumén frustasi anu bakal milih sadaya komunikasi pamasaran. Biaya tambahan tina ongkos kirim atanapi