Kunaon Infografis Sohor pisan? Hint: Eusi, Pilarian, Sosial, sareng Konversi!

Seueur anjeun ngadatangan blog urang kusabab usaha anu tetep kuring bagi pikeun ngabagi infografis pamasaran. Sacara sederhana ... kuring resep aranjeunna sareng aranjeunna populér pisan. Aya sababaraha alesan kunaon infographics tiasa dianggo saé pikeun strategi pamasaran digital bisnis: Visual - Satengah tina otak urang dikhususkeun pikeun visi sareng 90% inpormasi anu kami jaga nyaéta visual. Ilustrasi, grafik, sareng poto sadayana mangrupikeun medium anu kritis pikeun komunikasi sareng anu ngagaleuh. 65%

Komunikasi Visual berkembang dina Tempat Gawé

Minggu ayeuna, kuring aya dina dua rapat sareng perusahaan anu béda minggu ieu dimana komunikasi internal janten fokus paguneman: Kahiji Sigstr, alat pamasaran tanda tangan email pikeun ngatur tanda tangan email di panjuru perusahaan. Isu konci dina organisasi nyaéta yén pagawé fokus kana tanggung jawab padamelanna sareng henteu teras-terasan nyéépkeun waktos pikeun komunikasi mérek éksternal ka prospek sareng konsumén. Ku ngatur tanda tangan email di hiji organisasi, Sigstr mastikeun yén éta anyar