Kumaha Awéwé sareng Lalaki Ngagunakeun Média Sosial sareng Mobile Béda

Naha anjeun terang yén awéwé langkung resep maén game dina telepon pinterna, langkung resep resep mérek pikeun kéngingkeun tawaran sareng kamungkinan ngagunakeun média sélulér sareng sosial pikeun tetep ngajaga kulawarga sareng saling komunikasi? Bédana génder aya di sakitar tilu daérah anu béda: hubungan pribadi sareng propésional urang, kabutuhan inpormasi sareng hiburan, sareng paripolah konsumen. Dina catetan éta, kami nyiapkeun infographic ieu dumasar kana parameter-parameter éta