Élmu Tukangeun Papacangan, Presentasi Pemasaran Anu Inget sareng Persuasif

Pemasar langkung terang tibatan saha waé pentingna komunikasi anu épéktip. Kalayan usaha pamasaran naon waé, tujuanana nyaéta pikeun ngirim pesen ka pemirsa ku cara ngalibetkeun aranjeunna, nempel dina pikiranana, sareng ngarayu aranjeunna nyandak tindakan-sareng sami waé pikeun naon waé presentasi. Naha ngawangun dek pikeun tim penjualan anjeun, nyungkeun anggaran ti manajemén senior, atanapi ngembangkeun keynote ngawangun brand pikeun konperénsi utama, anjeun kedah

Kieu Kumaha Nambihan Métaforis kana Carita Anjeun Bakal Ngajual

Kiasan anu paling umum anu urang anggo nalika ngajual jasa urang, ngajelaskeun prosés urang, sareng netepkeun ekspektasi kalayan prospek urang nyaéta ngabahas investasi. Sakali-kali, kami ngadangu ti klien anu nyatakeun: Kami nyobian [lebetkeun strategi pemasaran] sareng éta henteu jalan. Sabaraha lami anjeun nyobian? Sakumaha hadé anjeun ngaéksekusi? Naon ukuran investasi anjeun damel? Hayu urang bahas dana pensiun anjeun ... upami anjeun nyobian sabulan, henteu pendak sareng konsultan kauangan,